Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Kerstboomverlichting voor binnen

Wie houdt er nu niet van kerstboomverlichting? De een houdt meer van warmwitte lampjes, de ander wordt juist blij van multicolour met knipperlicht. U kunt het allemaal vinden in onze webshop, die is ingericht met de mooiste boom verlichting.

Schitterende boomverlichting binnenshuis

Genoeg keus!

Met de kerst versieringen van Konstsmide geeft u de feestdagen net even die persoonlijke twist mee. Met bijzonder design en gebruik van mooie materialen maakt het Zweedse merk hoogwaardige kwaliteit kerst decoraties. Door de hoge productkwaliteit kunt u de verlichting jarenlang blijven gebruiken.
Ons brede assortiment kerstverlichting kent vele soorten, maten en kleuren. Heeft u een voorkeur voor grote kaars lampen in de boom of wilt u toch liever micro lampjes? Of gaat u toch voor led verlichting, misschien zelfs met lampjes in de vorm van een sneeuwpop? Naast de bekende Pizello lichtjes hebben wij ook een breed aanbod aan led kerst verlichting. Kiest u voor ledverlichting dan kiest u voor duurzaamheid. Met een led kaars levert u tijdens de feestdagen een gunstige bijdrage aan het milieu. Dit komt doordat LED een zeer energiezuinige verlichting is. Zo zorgt u ook nog eens voor lage energiekosten tijdens de feestdagen. Doordat alle verlichting van Konstsmide op zwakstroom draait (minder dan 24 Volt) zijn deze kerstversieringen ook zeer (brand)veilig. Door de slag- en stootvastheid van led lampen zullen deze ook minder snel kortsluiting veroorzaken.

Kerstverlichting Expert
Logo