Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Waar moet ik opletten als ik kerstverlichting voor binnenshuis koop?

Het laatste waar je op zit te wachten tijdens kerst is kerstverlichting dat achteraf toch een miskoop blijkt te zijn. kerstverlichting dat net een te fel licht schijnt, verlengsnoeren over de vloer die de visite laat struikelen, het zijn geen dingen die je een onvergetelijke kerst gaan bezorgen. Om dit te voorkomen hebben wij voor jou een aantal punten om op te letten tijdens het uitzoeken van kerstverlichting. Zo kun jij optimaal genieten van de kerstdagen!

  • Lichtkleur
  • Aansluitsnoer
  • Transformator

Lichtkleur

Het is tegenwoordig niet meer zo dat alle kerstverlichting maar dezelfde lichtkleur heeft. Je hebt nu keuze uit verschillende kleuren die jouw huis tot een gezellige plek maken. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een warm witte kerstverlichting zoals die er al jaren is. Dit geeft automatisch een warme en gezellige kerstsfeer. Als alternatief kun je kiezen voor kerstverlichting met de kleur van sneeuw. Zo lijkt het alsof de kerstboom bij jou in huis bedekt is met een klein laagje sneeuw. Helemaal als je deze combineert met een ijspegel lichtsnoer! Als derde optie kun je gaan voor een speels kleurtje om de kerstboom wat meer kleur te geven. Er is kerstboomverlichting met meerdere kleuren zoals paars, roze of blauw, maar er is ook kerstboomverlichting die allerlei kleuren heeft. Met een kleurrijke kerstverlichting geef je kerst net weer een andere twist.

Aansluitsnoer

De tijd van verlengsnoer in verlengsnoer is voorbij. Iets waar de fabrikanten van vandaag de dag ook aan gedacht hebben, is een aansluitsnoer bij de kerstverlichting. Een aansluitsnoer is een extra stuk snoer aan het kerstverlichting snoer waar geen verlichting op zit. Hiermee kun jij gemakkelijk het stopcontact bereiken en hoef je niet meer op zolder op zoek naar een stekkerdoos om je kerstboomverlichting aan te zetten. Wat je bij dit onderdeel mee wilt nemen in je beslissing is of je wilt als de kerstverlichting een aansluitsnoer heeft of niet en hoe lang je het aansluitsnoer wilt hebben.

Transformator

De meeste soorten kerstverlichting en snoeren kun je gemakkelijk aansluiten op netvoeding. Echter zijn er ook lichtsnoeren en motieven die je op 12 of 24 volt werken. Voor dit soort kerstversiering heb je een transformator nodig om deze aan te sluiten op de netvoeding. op de pagina van het product wordt aangegeven of de transformator wel of niet wordt meegeleverd. Als deze niet wordt meegeleverd, bieden wij deze ook aan in onze shop. Zo kun je alsnog gelijk genieten van je kerstverlichting.

Het voordeel van een 12 of 24 volt kerstverlichting is, dat het veiliger is dan het reguliere voltage. Ook is het minder vatbaar voor vocht. Een 12 volt kerstverlichting zal gewoon blijven branden, terwijl je bij een 220 volt of hoger de helft van je kerst lichtsnoer niet meer zal werken. Een 12 volt kerstverlichting is ook zuiniger en efficiΓ«nter met de energie en hierdoor dus ook goed voor je energierekening!

Kerstverlichting Expert
Logo