Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Lichtnetten

Wanneer u op zoek bent naar bijzonder vormgegeven kerst verlichting voor de feestdagen dan bent u hier aan het juiste adres. Tijdens de kerst decoreren we het huis en de tuin met bijzondere kerstversieringen om het feestgevoel te bevorderen. Met alle lampjes en glitters willen we een warme sfeer creëren tijdens de laatste dagen van december.

Subtiele buiten lichtnetten

Lichtnetten van Konstsmide

Ook worden de feestelijke gemoederen vlot op gang gebracht als u uw kerstverlichting buiten ophangt. Naast lichtslangen, boomverlichting en kerstlampen biedt onze webshop ook een variëteit aan lichtnetten aan. Met deze prachtige lichtnetten van Konstsmide kunt u uw tuin van een extra kersttintje voorzien. De lichtnetten komen in verschillende soorten en maten. Zo heeft u keuze uit warmwitte lampjes of multicolor. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen uit netten in de vorm van een vierkant of in de vorm van een afgeknotte driehoek. Voor wie van een subtiele verlichting houdt, zijn deze fijnmazige Konstsmide-lichtnetten een uitstekende keuze.

Veilig buitenshuis

Deze lichtnetten zijn ook uitermate geschikt voor gebruik als kerst buiten verlichting. Deze kerstverlichting maakt gebruik van led technologie en is daardoor een stuk veiliger dan verlichting met gloeilampen. Een led lamp is stoot- en slagvast waardoor er geen water kan binnendringen en er geen kortsluiting komt. Led kerst verlichting warmt ook niet op waardoor u die met een gerust hart over een boom of struik kunt draperen.

Kerstverlichting Expert
Logo