Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Boomverlichting voor buiten

Wanneer de kerst eraan komt willen we allemaal ons huis en onze tuin zo fraai mogelijk decoreren. Iedereen is bekend met de aloude verlichting in de kerstboom in de woonkamer. U kunt metย kerst verlichtingย van Konstsmide deze verlichting ook naar buiten brengen. Mooi verlichteย kerst decoratieย bespoedigt de feestelijke gemoederen tijdens de feestdagen, al helemaal als u behalve binnen ook bรบiten een verlichte kerstboom kunt neerzetten.

Boomverlichting voor buiten kopen op Bol.com

In alle soorten en maten

Op onze webshop vindt u een grote verscheidenheid aan verschillende buiten boomverlichting. Wilt u liever warmwitte lichtjes, of liever multicolor? Wilt u liever grote kaarslampjes in de boom hangen, of micro lampjes? Ons aanbod heeft het allemaal!
Ons assortiment kent niet alleen de alom bekende Pizello lichtjes maar ook een breed aanbod aan led verlichting. Kiest u voor led verlichting dan kiest u voor duurzaamheid. Led kerst verlichting is namelijk veel energiezuiniger en milieuvriendelijker dan conventionele verlichting en gaat daarnaast ook veel langer mee! Wanneer u let op het weergegeven stroomverbruik zult u het verschil snel zien. Doordat alle verlichting van Konstsmide op zwakstroom draait (minder dan 24 Volt) zijn deze kerstversieringen ook zeer (brand)veilig.

Afmetingen van verlichting

Op onze webshop krijgt u alle benodigde informatie over het product. Zo worden de afmetingen van de kerstboom verlichting in drie dimensies weergegeven, namelijk in lengte aansluitingsnoer, ruimte tussen de lampjes en de totale lengte van het lichtsnoer. Daarnaast vermelden wij altijd het aantal lampjes zodat u precies weet of u genoeg verlichting heeft voor uw kerstboom. Als u goed op de afmetingen let dan ziet u dat de kerstversieringen in vele verschillende maten beschikbaar zijn.

Kerstverlichting Expert
Logo