Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Buiten kerstverlichting

Tijdens de wintermaanden liggen de meeste tuinen er troosteloos bij. Om uw tuin tijdens de donkere dagen voor Γ©n na kerst mooi te versieren, kunt u buiten-kerstverlichting gebruiken. Maak bijvoorbeeld van een gewone dennenboom een echte kerstboom met kerstboomverlichting of zet een paar kleurrijke lichtdecoraties neer. Welke kerstverlichting voor buiten u ook zoekt, u vindt het bij de expert in kerstverlichting.

Sfeervolle buiten kerstverlichting

Versier uw tuin met kerstverlichting

Om het u gemakkelijker te maken bij het vinden van passende buitenkerstverlichting voor uw tuin, hebben wij ons assortiment opgedeeld in verschillende soorten kerstlampjes. In het menu ‘Boomverlichting’ vindt u alles om de bomen en struiken in uw tuin te versieren met kerstverlichting. Onder ‘Hangende lichtdecoraties’ vindt u alle soorten kerstverlichting voor buiten, die opgehangen kan worden. Op deze pagina vindt u alles van lichtsnoer tot kerstkrans. Zoekt u iets om op uw terras neer te zetten? Neem dan eens een kijkje bij de ‘Staande kerstdecoraties’. Daarnaast bieden wij ook lichtslangen, lichtnetten en een groot aantal lichtsnoeren.

Buitenkerstverlichting voor in de boom

De meest bekende vorm van kerstverlichting voor buiten is natuurlijk de boomverlichting. Zonder kerstboom met verlichting is de kerst eigenlijk niet compleet. Zodra uw boom versierd is met kerstlampjes, kan de kerst beginnen! Deze kerstlampjes zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: klassieke kerstboomverlichting voor in een dennenboom en boomverlichting. Boomverlichting is eigenlijk een lichtsnoer, dat in iedere boom of struik opgehangen kan worden. Dankzij deze verlichting lichten de takken prachtig op en heeft u als het ware een alternatieve kerstboom in de tuin staan. Boomverlichting is doorgaans niet voorzien van bevestigingshaakjes, terwijl kerstboomverlichting dat wel heeft. Alle buitenkerstverlichting voor in de boom is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Verschillende lichteffecten

Sommige kerstverlichting kan meer dan alleen aan- en uitgeschakeld worden. Veel lichtsnoeren, boomkaarsensnoeren en andere buitenkerstverlichting is voorzien van een of meerdere speciale lichteffecten. Zo zijn er de welbekende knipperfunctie, fonkellicht en looplicht. Bij fonkellicht gaan de lampjes langzamer aan en uit dan bij knipperlicht, waardoor er een lieflijke fonkeling optreedt. Looplicht is een vorm van verlichting waarbij de verschillende lampjes ieder steeds vlak na elkaar aan en uit gaan. Hierdoor lijkt het net alsof er een lichtstroom door de lichtslang of het lichtsnoer β€˜heen loopt’. Buitenkerstverlichting met looplicht geeft een levendig effect aan uw tuin of gevel! Bij elk artikel kunt u in de productspecificaties zien over welk type lichteffect het beschikt.

Kerstverlichting Expert
Logo