kerstverlichting-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Lichtslangen

Filters

"kerstverlichting-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Lichtslangen

Lichtslangen die u overal kunt ophangen

Houdt u er tijdens Kerstmis ook zo van als de tuin toverachtig verlicht wordt door lichtslangen in allerlei kleuren? Onze kerstverlichting webshop is gevuld met een grote variatie van dit soort lichtslangen die in verschillende kleuren leverbaar zijn, zoals wit, blauw en multicolour. Dankzij de led-technologie is een dergelijke led slang relatief energiezuinig en ontzettend duurzaam.

Led slang voor indoor en outdoor

U kunt dit kerstartikel uiteraard overal bevestigen waar u maar wilt. Een mooie plek om de lichtslang op te hangen is bijvoorbeeld het raamkozijn, omdat u op deze manier zowel voor binnenshuis als buitenshuis een mooi aanzicht creëert. U hoeft de lichtslang echter niet alleen maar binnen in huis te plaatsen, want hij is ook geschikt voor outdoor gebruik. Het voordeel van indoor gebruik is echter dat de kerstsfeer naar binnen gehaald wordt. Als u de licht slang outdoor wilt bevestigen, dan is het verstandig om goed te letten op zijn afmetingen. Deze geven aan hoe lang het snoer is, hoeveel ruimte er tussen ieder led lampje zit en hoe lang de gehele licht slang inclusief snoer is. Daarnaast is de zogenaamde led slang zelfs voorzien van typische outdoor eigenschappen, zoals het feit dat hij waterdicht is. Zo kunt u deze licht slang met een gerust hart buiten in de heg ophangen. Als u nog niet precies weet wat voor verlichting u zoekt, dan is kerstverlichting-expert dé webshop voor u met het grootste online aanbod van lichtslangen.

Laatste reviews

 • Om de stroomkosten te drukken de oude lichtslang te vervangen door led. Geeft wel iets minder licht dan de oude lichtslang maar voor mij was dit niet een belemmering. Het licht is ook iets witter dit geeft wel een mooi effect daar de led slang om een vlaggenmast is gedraaid dus al met al wel een mooie uitgebalanceerd geheel dus ben tevreden.
  Konstsmide LED-lichtslang Gratis retour: vanaf €26,90
  Konstsmide LED-lichtslang
 • "Heel goed mee gevallen als sfeerverlichting buiten. Heel tevreden over contact met Jullie en de snelle levering. Zal zeker nog aankopen bij Jullie. Dank."

  Konstsmide LED-lichtslang
  Konstsmide LED-lichtslang
 • "De eerste lichtslang ging na een paar dagen kapot, dit probleem is op een voortreffelijke wijze opgelost. De nieuwe lichtslang werkt perfect. "

  Konstsmide LED-lichtslang
  Konstsmide LED-lichtslang
 • "Ziet er goed uit. ligt langs mijn vijver en 's avonds weerspiegelt het wateroppervlak. Had het echter nog wat geler licht willen hebben alhoewel het geen koud licht is hoor. Heb een stukje over en dit in de rozenboog gehangen."

  Konstsmide LED-lichtslang
  Konstsmide LED-lichtslang

Veelgestelde vragen

Konstsmide LED-lichtslang

Vraag: zijn deze lichtslangen ook aan elkaar te koppelen? zodat ik uiteindelijk maar 1 stopcontact nodig heb.

Antwoord van onze expert: Nee, deze lichtslangen zijn helaas niet koppelbaar.

Konstsmide LED-lichtslang

Vraag: Wat is de diameter (dikte) van zo'n lichtslang?

Antwoord van onze expert: De diameter is 1 cm.

Konstsmide LED-lichtslang

Vraag: Brandt de witte verlichting constant of kun je de lichtjes laten knipperen of lopen?

Antwoord van onze expert: Deze verlichting brandt continu.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk